Заклад дошкільної освіти (ясла-садок комбінованого типу) «Сонечко» Визирської сільської ради
.

Меню осінь 2020

ЗИМОВЕ ДОШКІЛЬНЕ МЕНЮ 

ОСІННЄ ДОШКІЛЬНЕ МЕНЮ http://dytsadok.org.ua/upload/users_files/26506932/89d128d89de399e76c66a91608709651.docx

ЗАТВЕРДЖУЮ                                                                         ПОГОДЖУЮ

Директор                                                                       Начальник відділу державного нагляду за дотриманням

Першотравневого ЗДО «Сонечко»                          санітарного законодавства Лиманського районного  управління                

 ___________Я.І. Житник                                           ГУ   Держпродспожив служби в Одеській області

____________вересень 2020

                                                                                          ____________С.В. Сабадаш

                                                                                          __________ вересня 2020 р.

                                                                                                

Перспективне двотижневе меню

Першотравневого закладу дошкільної освіти

(ясла-сад комбінованого типу)“Сонечко”

на осінньо-зимовий період

2020-2021 року

 

1 тиждень

СНІДАНОК

 

ВИХІД

ОБІД

ВИХІД

ПОЛУДЕНОК

ВИХІД

Найменування страв

ясла

сад

Найменування страв

ясла

сад

Найменування страв

ясла

сад

Понеділок

1.Фруктовий плов з родзинками

2.Сир твердий

3.Чай з лимоном

4. Печиво

   

 

130

 

5

1505

20

 

 

 

 

170

 

7

2007

30

 

 1.Суп з м’ясними фрикадельками

2.Овочеве рагу  з куриним м’ясом

3.Свіжі овочі (помідора,огірок)(консервовані квашений огірок)

4.Хліб  житній 

5. Компот зі свіжих фруктів (сухофруктів)         

180

 

150

43

40

 

 

 

20

150

 220

 

170

70

50

 

 

 

40

180

1.Салат з варених овочів ( картопля, морква,цибуля,квашений огірок,яйце кур)

2.Хліб пшеничний

3.Кисіль фруктовий

4.Свіжі фрукти

150

 

 

 

 

25

150

45

170

 

 

 

 

40

200

100

                 Вівторок

1.Омлет

2.Овочі тушковані в сметані

3.Булочка здобна з вершковим маслом

4.Чай з лимоном

 

50

80

 

30

5

1505

 

 

 

65

120

 

40

5

2007

 

 

 

1.Суп  вермішелевий

2.Картопля тушена з куриним м’ясом

3.Свіжі овочі(помідора,огірок)

(консервовані квашений огірок)

4.Хліб пшеничний 

5.Компот із сухофруктів 

 

 170

150  

43

40

 

 

 

 

25

150

220

170

70

50

 

 

 

 

40

180

1Каша гречана молочна

2.Хліб пшеничний з медом

3.Чай

170

 

25

10

150

200

 

35

10

180

 

 

 

Середа

1.Каша молочна вівсяна

2.Хліб пшеничний з вершковим маслом

3Сир твердий

4.Чай  з лимоном

 

170

 

30

5

7

1505

 

 

200

 

40

5

10

2007

 

 

 

1.Суп овочевий з сметаною

2.Каша пшенична

3.Котлета рибна парова у підливі

4.Салат з квашеної капусти

5.Компот з свіжих фруктів  

6.Хліб житній         

 170/5

 

150

60

25

80

 

150 

 

20

 220/8

 

180

80

35

100

 

180

 

40

1.Сирно- манна запіканка з родзинками

2. Ряжанка

3.Свіжі фрукти

120

 

10

150

45

150

 

10

200

100

 

 

Четвер

1.Каша молочна  манна

2.Хліб пшеничний з вершковим маслом

3. Сир твердий

4. Чай з лимоном

 

170

 

30

5

8

1505

200

 

40

5

10

2007

1.Борщ український зі сметаною

2.Вареники з км сиром

3.Кисіль фруктовий

4. Хліб пшеничний

  170

5

130

 

150

25

200

8

150

 

180

40

1. Відварені макарони з вершковим маслом

2.Хліб пшеничний

3. Какао на молоці

4.Ікра  кабачкова

150

 

5

30

150

80

170

 

5

40

200

100

 

П’ятниця

1.Арнаутка з вершковим маслом

2.Хліб пшеничний 

3.Салат з тушкованого гарбуза і яблук

4.Чай з лимоном

110

5

25

 

75

 

1505

130

5

40

 

100

 

1808

1.Суп з домашньої лапші на к/б

2.Пюре картопляне з вершковим маслом

3 Мясна парова котлета

4.Салат зі свіжих овочів (огірок,помідора,цибуля )(консервованих квашений огірок,цибуля,олія)

5.Хліб пшеничний

6. Компот зі свіжих фруктів

 

  180

 

100

5

60

 

80

 

 

 

 

 

25

150

220

 

150

5

80

 

100

 

 

 

 

 

40

180

1.Рибні тефтелі

2.Каша рисова з вершковим маслом

3.Овочі тушковані

4.Хліб пшеничний

5. Чай з лимоном

                                                                                                                                            

40

130

5

80

25

1505

60

150

5

100

40

2007

 

2 тиждень

 

СНІДАНОК

 

ВИХІД

 

 

ОБІД

 

ВИХІД

 

 

ПОЛУДЕНОК

 

ВИХІД

 

Найменування страв

ясла

сад

Найменування страв

ясла

сад

Найменування страв

ясла

сад

           Понеділок

 1.Каша вівсяна з  

вершковим маслом і родзинками

2.Сир твердий

3. Печиво

4.  Чай

 з лимоном

 130

5

5

7

20

1505

 

 

 

 

150

5

8

10

30

1807

 

 

 

1.Суп з м’ясними фрикадельками

2.Ліниві голубці з куриним мясом

3. Компот зі свіжих фруктів (сухофруктів)

4. Хліб житній

170

 

150

 

150

 

 

20

220

 

170

 

180

 

 

40

 

1. Пюре картопляне з вершковим маслом

2. Риба відварена

3. Овочі тушковані

4.Хліб пшеничний

5. Кисіль фруктовий

 

100

5

 

60

80

25

150

 

 

130

5

 

90

100

40

200

 

 

Вівторок

1.Омлет

2. Салат із тушкованого буряка

3. Булка здобна з вершковим маслом

4. Чай

з лимоном

 

50

80

 

 

30

5

 

1505

 

65

120

 

 

40

5

 

1807

 

 

 

1.Суп  гречаний

2.Вермішель відварена з вершковим маслом

3. М'ясо курине у підливі

4. Салат з квашеної капусти

5.Хліб пшеничний

6.Компот з сухофруктів

170

120

 

5

45

25

80

 

25

150

220

150

 

5

70

35

100

 

40

180

1.Ватрушка з к/сиром

з  родзинками

2.Ряженка

3. Свіжі фрукти

100

 

10

150

45

120

 

10

200

100

 

Середа

1.Каша молочна пшоняна

2.Хліб пшеничний  з вершковим маслом

3.Чай з лимоном

170

 

30

 

5

1505

220

 

40

 

5

1807

1.Суп гороховий на кб

2. Пюре картопляне з вершковим маслом

3. Рибна парова котлета

4. Салат тушкований з буряком та морквою

5. Хліб житній

6.Компот із свіжих фруктів

 

170

 

100

5

 

60

 

80

 

20

150

220

 

150

5

 

70

 

120

 

40

180

1. Сирно-манна запіканка з родзинками

2. Какао з молоком

 

 

120

 

10

150

 

 

150

 

10

200

 

Четвер

1.Каша молочна вівсяна

2. Печиво

3. Сир твердий

4. Чай з лимоном

150  

 

20

150 5

 

 

 

180

 

30

10

2007

 

 

 

1.Борщ український зі сметаною

2. Плов

з куриним мясом

3. Свіжі овочі (помідора,огірок)

(консервовані квашений огірок)

4. Хліб пшеничний

5. Кисіль фруктовий

 170

5

150

43

40

 

 

 

30

150

220

8

170

70

50

 

 

 

40

180

1. Пюре картопляне з вершковим маслом

2.Ікра кабачкова

3. Хліб пшеничний

4.Компот із свіжих фруктів

 

100

 

5

80

30

100

150

 

5

100

40

180

 

П’ятниця

1. Каша ячнева з вершковим маслом

2. Свіжі овочі (помідора, огірок)(консервовано квашений огірок)

3. Сир твердий

4. Хліб пшеничний

5. Чай

з лимоном

100

5

40

 

 

 

 

5

30

1505

150

5

50

 

 

 

 

10

40

1807

1.Суп з домашньої лапші на кб

2. М’ясна парова  котлета

3. Каша гречана

4. Тушена капуста

5.Хліб пшеничний

6.Компот із сухофруктів

170

 

60

 

130

60

25

150

220

 

80

 

150

80

40

200

1.Овочевий салат з варених овочів з кур. яйцем /

Вінегрет  (картопля,буряк,морква,цибуля,квашений огірок з олією)

2.Хліб пшеничний

3. Чай з лимоном

4. Свіжі фрукти

 

150

 

150

 

 

 

25

1505

45

 

170

 

170

 

 

 

40

2007

100

 

 

З 01.10.2020р  до 01.04.2021р вінегрет.

 

 

Медична сестра                                                                                                                           Т.О. Кубінська

 

 

 

                                            

 

 

 

Логін: *

Пароль: *